Sport på TV | NM sluttspill Ishockey | Fleche Wallonne | Tour of the Alps | Champions League | London Marathon | Skarverennet | NM terrengløp Bjerkebanen | Liege-Bastogne-Liege| Alle resultater

Dette er ukens sportshøydepunkter – Uke 41

Lignende saker

Her er noe av det som skjer i sportens verden den neste uken.

Publisert 11. oktober 2022 i Annet

Sykkel

Årets siste monument gikk av stabelen på lørdag med Il Lombardia. Ikke overraskende vant Tadej Pogacar for andre året på rad. De største rittene er dermed ferdig, men på grunn av den tøffe kampen om å unngå nedrykk fra World touren, vil flere lag ha mye å kjøre for i de få gjenstående rittene. Tour de Langkawi er et seks etapper langt ritt i Malaysia der blant andre UNO-X deltar med fire nordemenn på start. Også Trym Westgaard Holther deltar for det italienske laget Drone Hopper-Androni Giacattoli. Rittet sendes på Eurosport 1 kl 09.00 fra og med tirsdag. Ellers er det mindre endagsritt som Ciro de Veneto og Japan Cup denne uken.

Cyclocross sesongen dro i gang denne helgen med ritt i Waterloo, Wisconsin. Eli Iserbyt tok seieren uten at verken Pidcock, van der Poel eller van Aert var på start. Denne helgen har rytterne flyttet seg til Fayetteville, Arkansas som var vertskap for VM i januar i år.

Sykkel på TV

Fotball

Fotballen ruller videre, i midtuken er det ny runde med Champions League på tirsdag og onsdag. Erling Braut Håland skal nok en gang opp mot FC København, denne gangen i Danmark, og jakter helt sikkert flere skoringer i favorittturneringen sin. Barcelona-Inter og Milan-Chelsea er andre godbiter. I Europa League og Conference League på torsdag får Bodø Glimt besøk av Arsenal på Aspmyra kl 18.45 (kampen sendes på TV3+ eller Viaplay). Molde spiller mot irske Shamrock Rovers kl 21.00. I helgen er det ny runde i alle de store fotballigaene inkludert den norske. Kampene fra eliteserien finner du her, Premier League finnes her. Liverpool-Manchester City er en godbit søndag klokken 17.30. Toppserien for kvinner spiller også full runde denne helgen.

Fotball på TV

Motorsport

Formel 1 har en liten pause denne uken etter det regntunge løpet på Suzukabanen i Japan, der Max Verstappen avgjorde VM-sammnedraget. Derimot er det MotoGP-sirkuset fra Australia hele helgen med trening, kvalifisering og selve løpet som går 04.30 natt til søndag.

Motorsport på TV

Håndball

I Håndball er det vanlig eliteserierunde for kvinner, mens mennene spiller den første EM-kvalifiseringskampen mot Slovakia i Larvik på torsdag. Vipers Kristiansand og Storhamar spiller Champions League på henholdsvis lørdag og søndag. Vipers gikk på et sviende nederlag for Bietigheim i forrige runde og mistet dermed sin rekke med 31 kamper uten tap.

Håndball på TV

Friidrett

Vi er midt inne i høysesongen for storby marathon. De siste ukene har blant annet Berlin, London og Chicago arrangert sine løp. Denne helgen er det klart for Amsterdam Marathon som du ser på Eurosport fra klokken 08.50 på søndag morgen. Senere i høst er det klart for blant annet Frankfurt, New York og Valencia Marathon.

På hjemmebane er det flere mosjonsløp. Blant andre Ivar Formos Minneløp, Furumomila og Nøklevann Rundt.

Friidrett på TV

Golf

I golfens verden møtes de to konkurrerende tourene LIV Golf og PGA-touren. Begge har turneringer denne uka. LIV Golf spiller i Jeddah i Saudi Arabia mens PGA-touren spiller turnering under Mastercard Japan Championship. LIV Golf fra Jeddah ser du på Viaplay, mens PGA-touren fra Japan sendes på Eurosport Norge. Viktor Hovland spiller sin første turnering for sesongen i Japan.

Golf på TV

Sjakk

Champions Chess Tour starter den åttende av ni turneringer dette året. Amichess Rapid-turneringen arrangeres fra 14.-21. oktober. Det blir ingen kamp mellom Hans Niemann og Magnus Carlsen siden førstnevnte ikke er med blant de 16 spillerne i turneringen. Lenke til turneringen finnes her.

Sjakk på TV

Ishockey

For de som er glad i nordamerikansk hockey er dette en stor uke. Endelig setter NHL i gang med en ny sesong. New York Rangers møter Tampa Bay Lightning i Madison Square Garden for den første kampen. Den sendes på Viasport 1 og Viaplay klokken 01.30 natt til onsdag. Samme dag skal Stavanger ut i kamp i Champions Hockey League mot Ilves Tampere.

Ishockey på TV

Alle resultater