Sport på TV | NM på ski Beitostølen | WC skiflyvning Oberstdorf | WC hopp Hinzenbach | Junior VM skiskyting | NC skiskyting Fossum | WC alpint Val di Fassa | WC alpint Palisades Tahoe| Alle resultater

Bolshunov og Ustiugov i sammenstøt – Mistet bevisstheten

Lignende saker

Det er ampert mellom de to største stjernene i russisk skisport, Bolshunov og Ustiugov.

Publisert 28. desember 2022 i Langrenn
Bolshunov og Ustiugov

Det gikk hardt for seg da russerne gjennomførte sprint i fri teknikk i Krasnogorsk i går. I semifinalen møttes de to største russiske stjernene, Sergey Ustiugov og Alexander Bolshunov, hverandre. Det ender med et sammenstøt som ender konkurransen for dem begge. Se hendelsen i videoen under.

De to stjernene har tidigere denne sesongen hvert ute å kritisert hverandre i media og er på ingen måte perlevenner. Ikke nok med det, bare noen dager tidligere hadde de to vært involvert i et sammenstøt som gjorde at Ustiugov falt under et sprintheat. Etter gårsdagens hendelse er det lite trolig at stemningen dem i mellom er blitt noe bedre.

Ustiugov kom tilsynelatende uskadet fra sammenstøtet, mens Bolshunov fikk flere skrubbsår i ansiktet.

Ingen av løperne stilte til start på dagens 15 kilometer og Bolshunov hevdet han mistet bevisstheten etter fallet, men at han nå har det greit.

Jelena Välbe er ikke fornøyd med at stjernene ødelegger for hverandre.

– For å være ærlig møttes to sauer og bestemte seg for å spille på nervene til hverandre. Det gagner ingen, verken resultatet eller helsen, sa Välbe til Match TV etter hendelsen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Лыжные Гонки и Лыжи 🇷🇺 (@russki_sport)

Lenke til videoklippet (for mobilbrukere)

Sprinten ble tilslutt vunnet av Alexander Terentev foran Fedor Nazarov og Denis Filimonov. Ivan Yakimushkin, Artem Maltsev og Gleb Retivykh ble henholdsvis nummer 4, 5 og 6.

I kvinneklassen vant Natalia Nepryaeva foran Anastasia Faleeva og Elizaveta Pantrina.

Flere resultater

 

Alle resultater