Sport på TV | Nordisk Mesterskap friidrett | Diamond League Rabat | Giro d'Italia | Ishockey VM | PGA Championship| Alle resultater

Resultater Testrenn rulleski Holmenkollen 2023

Lignende saker

På torsdag ble det avholdt testrenn over 10 km klassisk stil i Holmenkollen. De fikk landslagsløperne juling av flere konkurrenter.

Publisert 5. oktober 2023 i Langrenn

Det nærmer seg vinteren og langrennsløperne legger ned store treningsmengder for å være klar når sesongen starter på Beitostølen om drøyt seks uker.

Torsdag ble det gjennomført testløp for de norske herrene i forbindelse med landslagssamlingen som gjennomføres i Oslo om dagen. Resultatene fra testløpet er ikke veldig lystig lesning for landslagsløperne.

Simen Hegstad Krüger (nr 4), Harald Østberg Amundsen (nr 8), Didrik Tønseth (nr 10), Martin Løwstrøm Nyenget (nr 14) og Sjur Røthe (nr 17) hadde alle mange av de beste utenfor landslag foran seg på resultatlisten.

I følge Langrenn.com er ikke landslagstrener Eirik Myhr Nossum veldig bekymret.

– Simen Hegstad Krüger er nok godt fornøyd. Det bør også Harald Østberg Amundsen og Didrik Tønseth være. Det er godt å se Martin tilbake etter tommelskaden. Det han leverte i dag var bra utfra hans forutsetninger. Sjur er vel litt under pari, oppsummerer Nossum som også minner om at dette ikke var verdens viktigste skirenn.

– Jeg er ikke skremt av at vi blir slått. Dette er ikke et uttaksrenn. Og folk er jo på forskjellig utstyr, så det er vanskelig å legge altfor mye i resultatene annet enn innad i vår gruppe. Der har vi brukt fem par rulleski som er ganske like, sier Nossum.

Testrenn rulleski Holmenkollen

Dato

5. oktober

Sted

Holmenkollen – Oslo

Distanse

10 km klassisk

Resultater

Flere resultater

Alle resultater