Sport på TV | Fotball EM | Tour de France | Wimbledon | OL Paris | Diamond League Monaco | VM orientering Edinburgh | NM motbakkeløp| Alle resultater

Resultater Rosa sløyfe-løpet 2023 – Alle byer

Lignende saker

Startlister, resultater og annen informasjon om Rosa sløyfe-løpet som arrangeres i seks forskjellige byer mellom 1. og 8. oktober 2023.

Publisert 27. september 2023 i Løp/friidrett

Rosa sløyfe-løpet 2023

8. utgave

Startlister, resultater og annen informasjon

Om løpet

Rosa sløyfe-løpet ønsker for åttende året å skape økt oppmerksomhet rundt brystkreftsaken, og inntektene går til Rosa sløyfe-aksjonen og deres forskning på brystkreft.

Uansett om du går eller løper, er du med og støtter en god sak. Rosa sløyfe løpet er en unik opplevelse hvor vi sammen bidrar til å hjelpe andre.

Rosa sløyfe-løpet har tidligere vært arrangert i seks år, i 11 byer, samlet 45 000 deltakere og samlet inn 8,3 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen.

Prisen for deltakelse på et virtuelt løp er 300 kroner + administrasjonskostander. Halvparten av beløpet går uavkortet til Rosa sløyfe-aksjonen.

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, i tillegg til å støtte livsviktig forskning på brystkreft. I Norge står Brystkreftforeningen og Kreftforeningen sammen om aksjonen.

Løpet arrangeres i seks forskjellige byer. I tillegg kan du delta virtuelt eller i et av våre mange lokale ildsjelløp.

Uansett om du går eller løper, er du med og støtter en god sak. Rosa sløyfe-løpet er en unik opplevelse hvor vi sammen bidrar til å hjelpe andre.

Du kan delta alene, sammen med andre, eller kanskje med hele bedriften din? Vi sees i årets viktigste løp.

Alle som melder seg på Rosa sløyfe-løpet får deltakerpakka som inneholder: Kari Traa headband, gympose, medalje og startnummer.

Virtuelt Rosa Sløyfe-løp

Bor du langt unna ett av våre fysiske arrangement, er på hytta i høstferien, eller ønsker å støtte saken og delta der du er? Ikke fortvil, du kan delta virtuelt mellom søndag 1. oktober og søndag 15. oktober.

Alle påmeldte til det virtuelle løpet mottar startnummer og medalje i sin egen postkasse.

Etter du har deltatt kan du registere din tid og distanse ved å trykke på “Register resultat”-knappen under.

Hjemmeside

Flere resultater

Alle resultater