Sport på TV | Sveits Rundt | EM friidrett Roma | Fotball EM | US Open golf | Birkebeinerløpet | Styrkeprøven| Alle resultater

Resultater BDO-Mila Egersund 2024

Lignende saker

Startlister og resultater fra BDO-Mila Egersund 2024 som arrangeres fredag 26. april 2024.

Publisert 26. april 2024 i Resultater

BDO-Mila Egersund 2024

Dato

26. april

Sted

Egersund – Rogaland

Distanser

10 km

Resultater

10 km med tidtaking – Utfordreren

Om løpet

Det er klart for BDO-Mila 2024 – vårt tradisjonsrike løp som passer for de aller fleste. Velkommen til et gratis arrangement, der du kan velge selv om du vil løpe på tid eller ei.

Rundt om i landet skaper vi hvert år en arena der alle skal kunne få oppleve tilhørighet og mestring gjennom fysisk aktivitet sammen med andre. På lag med lokale idrettslag og Redd Barna skaper BDOs lokalkontorer en arena der alle kan komme seg ut og være med, med gleden over fysisk aktivitet som fellesnevner.

Lokale idrettslag og talenter møtes på BDO-Milas arenaer landet rundt. Mosjonist eller smårolling, svømmetalent eller medlem i syklubben – på BDO-Mila møter du representanter fra ulike idretter, som heier deg frem over målstreken og inspirerer til idrettsglede.

«Trygg på Trening»

Vi arrangerer BDO-Mila i samarbeid med Redd Barna. I år ønsker vi å rette oppmerksomheten mot deres initiativ «Trygg på trening», som bidrar til at alle barn og unge møter trygge rammer på idrettsarenaen.

Hensikten er at trenere, frivillige og befolkningen for øvrig får økt kunnskap og handlingskompetanse om barn og unge.

Lang tradisjon

Siden den første BDO-Mila ble blåst i gang i 2011 har lokalsamfunn over hele landet tatt del i denne løpsfesten. Siden 2011 har BDO-Mila vært gjennomført hele 74 ganger, med mange tusen deltakere årlig.

I år vil arrangementet gjennomføres i 7 byer i Norge og under finnes dato, sted og link til påmelding til våre arrangementer

Hjemmeside

Hjemmeside Facebook

Værvarsel

Flere resultater

Alle resultater