Sport på TV | VM bryting | Sykkel EM | Kvalheimmila | Oslos Bratteste | Lidingöloppet| Alle resultater

Resultater Dalatråkken 2023 – Norgescup terrengsykkel

Lignende saker

Startlister, informasjon og resultater fra Dalatråkken som arangeres 19. til 20. august 2023.

Publisert 20. august 2023 i Resultater

Dalatråkken 2023

Dato

19. – 20. august

Sted

Veldre Sag – Innlandet

Startlister

Lørdag
Søndag

Program og resultater

Lørdag 19. august – Rundbaneritt

Tidsskjema

Resultater alle klasser

Søndag 20. august  – Kortbaneritt

Tidsskjema

Liveresultater alle klasser

Om rittet

Brumunddal SK har gleden av å invitere til Dalatråkken MTB 2023. Dalatråkken har lange historiske aner – både som landeveisritt og MTB maratonritt, men ble arrangert for første gang i rundbaneformatet i 2019. Etter dette har Dalatråkken MTB sett to utgaver i Norges Cup og et NM. Årets arrangement blir fjerde i rekken.

Stedet er Veldre Sag Terrengsykkelarena – et anlegg som har blitt til ved hjelp av utallige dugnadstimer, velvillige grunneiere, gode sponsorer og et godt samarbeid med MjøsSki, som benytter anlegget på vinteren. Sammen mener vi at vi har skapt et av Norges beste helårsanlegg.

Lørdag 19. august arrangeres ordinær rundbane (XCO), som har UCI kategori 1 for elite og junior. Søndag 20. august er det kortbane (XCC) som står på programmet. Dette rittet har UCI kategori 3 for elite og junior. Begge rittene inngår i Norges Cup Terreng Rundbane for Elite og Junior. For 13-14- og 15-16-årsklassene inngår rittene i NCF Ranking og for Masterklassene inngår rittene i NCF Master Cup kategori 3.

Hjemmeside

Værmelding

Flere resultater

Alle resultater