Sport på TV | Diamond League Eugene | Bislett Games | Giro d'Italia | Tour of Norway | Ishockey VM | Roland Garros | Norway Chess| Alle resultater

Program og resultater EM Turn 2024

Lignende saker

Live stream, program og resultater fra EM Turn som arrangeres i Rimini fra 24. april og 5. mai.

Publisert 24. april 2024 i Resultater

EM Turn 2024

Når

24. – 28. april (menn)
2. – 5. mai (kvinner)

Sted

Rimini – Italia

Livestream

Program

Liveresultater

Norske deltakere

Senior
Harald Wibye, Bergens TF
Joar Amblie, Oslo TF
Sofus Heggemsnes, Oslo TF
Peder Skogvang, Oslo TF
Niklas Syverhuset, Bergens TF

Junior
Joshua Uche Ifeanyi, Oslo TF
Kasper Berntsen, Oslo TF
Philip Lieske, Bergens TF
Ivan Maltsev, Oslo TF
Brian Rugland, Kristiansands TF

Hjemmeside

Norske forventninger

Seniorene sitt store mål i tillegg til å gjøre det bra med lag er å få en av mangekamputøverne kvalifisert til OL. Dette skjer gjennom kvalifiseringen onsdag 24. april. Nåløyet er trangere enn noensinne og fra EM er det kun en plass igjen til OL. Vi vet det er mange gode mangekamputøvere som stiller og som ikke allerede er kvalifisert så dette blir en tøff kamp, men vi skal gi det et realt forsøk. Vi har også mange sterke gymnaster i enkeltapparater og vi har som mål om å kvalifisere oss til apparatfinaler både for juniorer og seniorer. I tillegg blir det spennende å se om det er mulig å kjempe om en plass i mangekampfinalen for junior.

Seniorene gjennomførte sin podiumtrening tidlig mandag 22. april og kunne rapportere om følgende «Det var en tidlig start for seniorene i en veldig stor og interessant arena. Alt i alt en god podiumtrening, med noen oppstarts utfordringer på det helt ferske apparatoppsettet. Litt ekstra utfordringer var det i skranke, men det skal vi bruke dagen i morgen på å forberede. Trenere og utøvere ser fram til konkurranse på onsdag, og håper på gode resultater. Juniorene ser frem til podietrening i dag, onsdag og det er ekstra spennende for dem. De har ingen eller lite erfaring fra lignende konkurranser og får seg en meget verdifull erfaring.»

Juniorene gjennomførte sin podiumtrening tirsdag kveld 23. april og følgende rapport har kommet: «Gira gutter, men litt nervøse i starten. Trener Lucian Fratiloiu melder at han synes guttene gjorde det bedre enn forventet, og det lover veldig bra for torsdag. Frittstående og bøylehest er litt utfordrende, men det skal finpusses til konkurransedag torsdag. Det kan ellers meldes om god stemning i den romslige hallen og gutta koser seg underveis på podiet.»

Flere resultater

Alle resultater