Sport på TV | Sveits Rundt | EM friidrett Roma | Fotball EM| Alle resultater

Resultater Karabinlekene 2024

Lignende saker

Startlister og resultater for Karabinlekene som arrangeres 10. mai 2024.

Publisert 10. mai 2024 i Resultater

Karabinlekene 2024

11. utgave

Dato

10. – 12. mai

Sted

Fana Stadion, Bergen – Vestland

Tidsskjema

 

Startlister

Resultater

Om løpet

Fana IL inviterer nok en gang til en storslått friidrettshelg hvor alle friidrettsøvelser er representert i ett tettpakket program gjennom hele helgen. Alle aldersklasser fra 7 år opp til seniorer skal konkurrere i løp, hopp og kast. Det er 11. gang Fana arrangerer Karabinlekene, som gjennom årene har vokst og etablert seg som et av Norges største friidrettsstevner med klubber fra hele landet på startstreken.

Fana IL er opptatt av å skape trygge rammer, gi utøverene en egnet arena for å konkurrere og inspirere til trening i hverdagen. Dette harmonerer med FNs bærekraftmål nr. 3: Sikre god helse og fremme livskvalitet for alle.

Vi har alltid vært opptatt av folkehelse og å introdusere trening som en naturlig del av hverdagen for barn og ungdom. Vi heier på idrettsglede og mestringsfølelse, vi ønsker at ungdommene skal prestere og nå sine mål, vi bejubler samholdet og den tilhørigheten det gir. Vi heier på alle som deltar på Karabinlekene og vi heier på alle som gjennom regelmessig trening tar vare på sin egen helse og dermed øker sin livskvalitet.

Hjemmeside

Flere resultater

Alle resultater