Sport på TV | Håndball VM kvinner | WC skiskyting Østersund | WC hopp Lillehammer | WC kombinert Lillehammer | IBU Cup Kontiolahti | WC alpint Beaver Creek | WC langrenn Gällivare | NC langrenn Gålå | WC skøyter Stavanger | Hero World Challenge - Golf| Alle resultater

Resultater Røyse Ultra 2023

Lignende saker

Startlister, informasjon og resultater fra Røyse Ultra som arrangeres fra lørdag 22. til søndag 23. april 2023.

Publisert 22. april 2023 i Resultater

Røyse Ultra 2023

7. utgave

Dato

22.-23. april

Sted

Steinsletta, Hole – Viken

Resultater (kommer)

Om Røyse Ultra

Vi er stolte over å kunne være arrangør av et litt annerledes ultraløp som i 2023 arrangeres for 7. gang (virtuelt i 2020 og 2021 telles ikke med). I Røyse Ultra vil også mange 10km-løpere med god utholdenhet kunne gjennomføre med glans – men klart det kreves; disiplin i forhold til tempo, tålmodighet, mental styrke og restitusjonsjobbing med tanke på inntak av næring og hvile.
Løpet starter lørdag 22/4 kl 12:00, og har en ny start hver tredje time. Siste start er søndag 23/4 kl 0900, som betyr 8*10 km. Vi benytter Hytteplanmila-løypa! Løypa har asfalt hele veien, og er kjent som en meget rask løype (www.hytteplanmila.no)!
Premiering: Alle mottar medaljer, uansett antall gjennomførte runder. Annen premiering vil vi evt komme tilbake til ved en senere anledning.
Klasseinndeling: Menn og kvinner. Kun totallister, mulig også per klasse, og oppdelt per etappe. Resultat etter hver etappe. Det jobbes med live-streaming ved start og målgang. I tillegg jobbes det med å kunne få fulgt løperne under hele løpet.
Overnatting og servering: Overnatting (i pausene mellom intervallene) lørdag til søndag skjer i hallen på Svensrudmoen. Av tekniske årsaker blir det dessverre ikke mulig med overnatting i hallen fra fredag til lørdag. Det blir servering av mat og drikke mellom «hvert løp». Tilbakemeldingene fra tidligere år, egne erfaringer og erfarne ultraløpere hjelper oss med å lage en næringsrik og spennende meny. Om noen ønsker å bo på hotell fra fredag til lørdag, kontakt oss.
Annen informasjon: Løypa blir merket og det vil være en EL-syklist foran og bakerst på den første etappen. Det vil være følgebil hele døgnet. Refleksvest SKAL benyttes på etapper som gjennomføres når det er mørkt. Bruk av hodelykt er frivillig, men ikke nødvendig. På de mørkeste områdene tennes fakler. Når etappene gjennomføres må du tenke på din egen sikkerhet, vær varsom langs veien og tenk at det kan være trafikk rundt deg. Det vil være minimalt med vakter i løypa. Røde kors eller annet redningsmannskap vil være tilgjengelig under hele arrangementet. Deres organisering kommer vi tilbake til senere.

Hjemmeside Facebook

Værvarsel

Flere resultater

Alle resultater