Sport på TV | Håndball VM kvinner | WC langrenn Ruka | WC skiskyting Østersund | Kvalifisering Eliteserien fotball | Champions League menn| Alle resultater

Resultater Vadsørennet 2023

Lignende saker

Startlister og resultater for Vadsørennet søndag 16. april 2023.

Publisert 16. april 2023 i Resultater

Vadsørennet 2023

Dato

16. april

Sted

Vadsø – Troms og Finnmark

Om rennet:

Vadsørennet! Det har vært gode forhold i løypene i dag, forventer samme gode forhold i morgen og det melder sol og fint vær søndag også. Løypene kjøres søndag på morgen. Det er godt føre, så det blir bra fart i sporet, men løypene er trygge. Det er kjørt mye i traséen med løypemaskinene så traséen er bred og det er greit å ploge ned de værste nedoverbakkene.
Vi har masse fine premier. To skipakker à kr 4500 sponset av VarangerSportslager. 4 gavekort fra Sparebanken Nord-Norge og 4 gavekort fra sportslageret i tillegg til drikkeflasker og annet snacs. Cirkel K sponser to gavekort på pizza ved stasjon her i Vadsø. Totalt premier for ca. 20.000 kr.
Påmelding. Rennkontoret på Polarsletta åpner kl. 0845. Påmelding skjer der. Om du ikke kommer deg til rennkontoret kan påmelding gjøres på SMS til telefon 41453125, påmelding med navn og bilde av betaling fra vipps. Alle som deltar i konkurranseklassen må melde seg på på rennkontoret, dette for utlevering av startnummer.
Vadsø skiklubb ønsker alle skiløpere velkommen til Vadsørennet. Vi håper å se mange skiløpere ta turen i år også. Velkommen!

Hjemmeside

Hjemmeside Facebook

Værmelding

Flere resultater

Alle resultater