Sport på TV | Håndball VM kvinner | WC skiskyting Østersund | IBU Cup Kontiolahti | WC alpint Beaver Creek | Kvalifisering Eliteserien fotball | Champions League menn| Alle resultater

Resultater VM Curling Mixedlag 2023

Lignende saker

Program og resultater fra VM Curling Mixedlag som arrangeres i Aberdeen 14.-21. oktober 2023.

Publisert 16. oktober 2023 i Resultater

VM Curling Mixedlag 2023

Dato

14.-21. oktober

Sted

Aberdeen – Skottland

På TV

Alle kampene kan strømmes på Recast (krever abonnement).

Sport på TV

Påmeldte lag

Norges lag:

Steffen Walstad (skip), Maia Ramsfjell (skip), Andreas Hårstad (toer) og Eirin Mesloe (ener)

Liveresultater

Kampoppsett og resultater alle kamper

Stilling i gruppespillet

Sluttspill

Kvartfinale:
Norge – Latvia 8-5

Semifinale:
Norge – Spania 3-4

Bronsefinale:
Norge – Canada 3-4

Norge endte som nummer 4.

Norges gruppe

Om VM Curling Mixedlag

Sesongens første mesterskap starter på lørdag. VM Mixed skal spilles i Aberdeen, Skottland. Totalt 34 lag er klare for å konkurrere om å kalle seg verdens beste blandede lag, lagene er fordelt på fire grupper.

De fire utøverne som representerer Norge i mesterskapet er skip Steffen Walstad, vise skip Maia Ramsfjell, toer Andreas Hårstad og ener Eirin Mesloe. Maia reiser som viseskip for andre år på rad, og endte i fjor opp på en femte plass. Det er også Steffen Walstad sin andre gang som deltaker i VM mixed, sist var i 2015 hvor han skippet laget til VM gull.

Maia Ramsfjell sier på vegne av laget: «Vi har lyst til å ta medalje og ha en fin uke sammen. Vi er 4 gode spillere som aldri har spilt sammen på lag, så det kan gå begge veier. Vi håper selvfølgelig på det beste! Jeg og Eirin har spilt litt sammen før på juniorlag, så vi kjenner hverandre godt, men ellers er det mye nytt som skal testes ut!»

På spørsmål om tøffeste motstand, og hvem de tror kan overraske sier Maia: «Den tøffeste motstanden er nok Sveits og Canada. Sverige er jo også alltid tøff motstander!
Årets overraskelse kan være hvem som helst, alle kan ha en god kamp. Vi tror Japan kan være vriene å slå!
«

VM mixed er ett åpent mesterskap, som betyr at alle medlemsnasjoner i det internasjonale curlingforbundet kan stille med lag. Pr. nå er 70 nasjoner medlemmer i WCF, som betyr at nær halvparten av nasjonene stiller i mesterskapet. Dette betyr også at nivå, erfaring og ambisjoner varierer stort mellom lagene som stiller. Det norska laget skal i sin gruppe møte Tsjekkia, Hong Kong, Latvia, Nigeria, Sveits, Slovakia og Ukraina.

Hjemmeside

Resultater Curling VM kvinner 2023

Resultater Curling VM menn 2023

Flere resultater

VM Curling Mixed Doubles VM Curling Mixed Doubles VM Curling Mixed Doubles VM Curling Mixed Doubles

Alle resultater