Sport på TV | Håndball VM kvinner | WC skiskyting Østersund | IBU Cup Kontiolahti | WC alpint Beaver Creek | Kvalifisering Eliteserien fotball | Champions League menn| Alle resultater

Skoppums Råeste 2023 resultater

Lignende saker

Startlister, informasjon og resultater fra Skoppums Råeste som arrangeres søndag 22. oktober 2023.

Publisert 22. oktober 2023 i Resultater

Skoppums Råeste 2023

Dato

22. oktober

Sted

Skoppum – Vestfold og Telemark

Distanse

Hinderløp
2,5 km | 5 km

Startlister

Resultater

Om Skoppums Råeste

Tidsplan for dagen:

10:00 Sekretariatet er åpent for henting av startnummer
11:00 Start Skoppums Miniråeste for barn under 10 år
11:30 Gjennomgang av løypa for de som ønsker å være med på dette
12:15 Første start

Det blir puljestart hvert 5 minutt fra kl. 12.15, opp mot 25 personer pr. start. Vi regner med at siste pulje starter rundt 13:30. De som er påmeldt som lag vil få starte sammen. Voksne som ønsker å løpe med sine barn kan gjøre det, men det er viktig å ta hensyn til de andre i løypa.

Løypa er på ca 2,5 km og de som skal løpe 5 km løper samme runde 2 ganger. Dette kan dere avgjøre underveis i løpet, og dere trenger ikke si ifra om dere løper 1 eller 2 runder.

Hver runde er på 2,5 km med gjørmehinder, klatring over bilvrak, korte bratte bakker som kjapt får deg til å kjenne på melkesyra for så å bli brått avkjølt i ett langsomt iskaldt vannhinder, jorder, dekkhindere +++

Ønsker du kun å utfordre deg selv og komme ut av komfortsonen så er dette løpet for deg. Eldste som fullførte løpet i 2019 var 79 år gammel. Hva er det verste som kan skje? Det er ikke farlig å bli sliten.

Er dere en vennegjeng, klubb eller bedrift, ja da løper dere sammen om dere vil. Vær tøff å utfordre en annen gjeng/ klubb eller bedrift og se hvem som er råest!

Syns du 2,5km høres lite ut, fortvil ikke.. Du kan nemlig velge å løpe løypa 2 ganger og det beste av alt? Du trenger ikke en gang å avgjøre det før du nærmer deg målgang, er du klar for en runde til løper du bare videre istedet for å løpe i mål.

Vi sees, for du er vel tøff nok?

Hjemmeside

Løypekart

2,5 km

Værvarsel

Flere resultater

Alle resultater