Sport på TV | Janteloppet - Ski Classics | NNM Nordreisa | Fotball NM, menn - 1. runde | NM sluttspill Ishockey | The Masters - golf | Monte Carlo Open - tennis| Alle resultater

Resultater Triathlon Lunde 2023

Lignende saker

Startlister og resultater fra Triathlon Lunde som arrangeres lørdag 26. august 2023.

Publisert 26. august 2023 i Resultater

Triathlon Lunde 2023

10. utgave

Dato

26. august

Sted

Lunde – Vestfold og Telemark

Distanse

500 meter svøm – 22 km sykkel – 5 km løp

Startliste

Resultater

Om Triathlon Lunde

Triathlon Lunde er et tilskuervennlig løp i flotte omgivelser ved Telemarkskanalen. Alle vekslinge og målgang foergår i Lunde Slusepark, seketeriat og premieutdeling i Lunde Sluseamfi.

Lunde Triathlon er et løp der alle kan delta. Vi har mini-triathlon for de yngste med start klokken 13.00. Her foregår alt i Sluseparken og alle får deltakermedalje.

Deretter følger løp for ungdomsklassene og til slutt hovedløpet for juniorklasser og eldre. Det går også an å konkurrere som stafettlag, der en svømmer, en sykler og en løper. Premieutdelinger foregår i Sluseamfiet kort tid etter hvert enkelt løp.

Nytt i år er at det også blir lagstafett for familie/venner fra 13-75 år. Distansene for denne er de samme som ungdomsklassen. Her kan f.eks. bestemor som er glad i å svømme få med seg barnebarn i løpedistansen og naboen til å sykle.

Lunde Trathlon er nå medlem i Norges Triatlonforbund, og alle må ha lisens for å kunne stille til start. Viktig at dere som ikke har/ikke ønsker å ha helårs-lisens krysser av for «engangslisens» ved påmelding. Ved påmelding av lag blir det kontaktperson som melder på laget og krysser av for enten dame eller herre, hvis det er mix lag vil det bli registrert i videre kommunikasjon.

Løyperekorder:

Herrer: Fannar Thor Heiduson (Tønsberg TK) – tid: 1.00.57 (satt i 2021)

Damer: Brita Cecilie Mustad (Langesund IL) – tid: 01.07.52 (Satt i 2020)

Gutter: Vegard Horgen (IL Skarphedin) – tid: 20.05 (satt i 2018)

Jenter: Ingvild Horgen (IL Skarphedin) – tid: 21.56 (Satt i 2021)

 Stafett: Tommy Øvsterud, Kjell Richard Botten, Maciej Malek (Team IL Skade/Skagerak SK) – tid 01.04.05 (satt i 2019)

Flere resultater

Alle resultater