Sport på TV | Tour de France | OL Paris | Champions Chess Tour | U18 EM Friidrett | The Open golf | Landsskytterstevne | Diamond League London| Alle resultater

Resultater Trolljegerprøven Sandnes 2024

Lignende saker

Startlister, informasjon og resultater fra Trolljegerprøven Sandnes som arrangeres 14. juni 2024.

Publisert 15. juni 2024 i Resultater

Trolljegerprøven Sandnes 2024

Dato

15. juni

Sted

Sandnes – Rogaland

Distanse

Hinderløp
30-40 hinder på 8 km

Resultater

Om Trolljegerprøven Sandnes

Trolljegerprøven er et terrenghinderløp for voksne. Man kan delta på løpet fra det året man fyller 16 år. Man kan delta alene eller sammen med andre i forskjellige kategorier. Det er et hinderløp som er designet for å være utfordrende for både styrke og kondisjon, men også for å gi en unik opplevelse. En litt annerledes «fjelltur» i norsk natur. Trolljeger er et unikt konsept med en helt egen filosofi som handler om mestringsglede.

‍Mestringsglede er ikke noe som kommer av seg selv, og det er heller ikke en hvilken som helst type mestring. Det handler om mer enn å bare få til noe, det handler om å beseire noe man ikke trodde man skulle klare. Det handler om å komme seg over en hindring man ikke trodde var mulig og det handler om å pushe seg utenfor komfortsonen, ut i det vi ikke vet. Det handler om å prøve, å være sårbar, å være seg selv. Det er da det går fra å være en mestring til å bli en mestringsglede, ikke bare har du fått det til men det har kostet både krefter og mot for å klare det.

‍I Sandnes blir løpet arrangert ved Trolljegerhallen på Foss-Eikeland. Løypa blir lagt til det store området rundt hallen. Området rundt Trolljegerhallen er dekket av industri og et flott tur- og skogsområde. Foss-Eikeland byr på mye plass, hvor det er rom for å lage en løype på nesten en mil inni i skogen. Trolljeger har historie på Foss-Eikeland og området rundt hadde mye å si for plasseringen av Trolljegerhallen.

Hjemmeside

Hjemmeside Facebook

Værvarsel

Flere resultater

Alle resultater