Sport på TV | Sveits Rundt | EM friidrett Roma | Fotball EM| Alle resultater

Resultater World Triathlon Championship Series Abu Dhabi 2024

Lignende saker

Startliste, resultater og lenke til livestream fra World Triathlon Championship Series Abu Dhabi som arrangeres 9. mars 2024..

Publisert 10. mars 2024 i Resultater

World Triathlon Championship Series Abu Dhabi 2024

Dato

9. mars

Sted

Abu Dhabi – Forente Arabiske Emirater

Se livestream fra konkurransen

Startlister

Resultater

Om World Triathlon Championship Series

Sesongåpningen i World Triathlons VM-serie «World Triathlon Championship Series» er fredag 3. mars i Abu Dhabi. Konkurransen er en sprint; 750 svømming, 20 km sykling og 5 km løp, og sentrerer seg rundt Formel 1 banen Yaz Marina Circuit. Syklingen foregår på motorbanen. Konkurransene i World Triathlon Championship Series gir brorparten av kvalifiseringspoengene for OL-deltakelse.

Kristian Blummenfelt stiller ikke, grunnet sykdom. Herrene som flanket ham på podiet i Tokyo-OL, Alex Yee, Storbritannia og Hayden Wilde, New Zealand, er imidlertid tilstede, og er blant favorittene på herresiden. Gustav ledet i denne konkurransen i 2018. Da var det vær som minnet mer om Bergen enn Abu Dhabi. Han endte ikke på pallen den gangen, men vil håpe på det i 2023. Vetle Bergsvik Thorn som også er fra Bergen, vil også ha høye mål. Han ble nummer 3 i World Cup Bergen i fjor, på den samme distansen, og har flere topp-10 resultater på sprint.

Solveig Natvig Løvseth er tilbake etter en ganske trøblete sesong i 2022. Hun meldes å være i veldig god form. Favoritt på kvinnesiden er Georgia Taylor Brown fra Storbritannia, sølvvinneren fra OL.

Hjemmeside

Flere resultater

Alle resultater